Jams, marmelade en ongezoete spread

In Nederland zijn op dit moment de volgende smaken verkrijgbaar:

Ongezoete 100% vossenbessen
Een pot vol wilde Zweedse vossenbessen, puur en ongezoet.

 

 

Tricitrusvruchtenmarmelade
Deze marmelade heeft met een combinatie van sinaasappel, citroen en grapefruit een frisse smaak met precies het juiste vleugje zoet.

 

Gele bergbraambessenjam
Typisch Zweedse bes met karakteristieke smaak.

 

 

Vossenbessenjam
Zoetzure smaak en frisrode kleur.

 

 

Vossenbessenjam met balsamico
Een mooie combinatie van het beste uit de Zweedse en Italiaanse cuisine. Het vleugje zoetzuur smaakt perfect bij vlees.

 

 

Wilde frambozenjam
Gemaakt van wilde frambozen uit Bosnië.

 

 

Wilde frambozenjam met vanille
Onze lekkere frambozenjam met een vleugje echte vanille is een heerlijke dessert jam.

 

 

Koninginnejam
Koninklijke combinatie van bosbessen en frambozen.

 

 

Pannenkoekenjam
Verrassende combinatie van appel, aardbei, braam.

 

 

 

 

Bosbessenjam
De bosbessenjam gemaakt van wilde bosbessen is een klassieker van Torfolk Gård;  populair op de pannenkoek en bij het bakken, en altijd lekker op de boterham.

 

 

Rabarber en aardbeienjam
Een verrassende combinatie van rabarber met aardbei. Lekker bij een kaasplankje, maar ook heerlijk op de boterham en op wafels.

 

 

Kruisbessenjam
De kruisbessenjam van Torfolk is friszoet van smaak, lekker op een cracker of boterham.

 

 

Rode bessengelei
Een smakelijke gelei die prima combineert met de meeste vleesgerechten. De rode bessen geven een frisse smaak en mooie rode kleur.
(nog niet te koop bij Udea)

 

 

Zwarte bessengelei
Een heerlijk volle smaak van zwarte bessen. Deze gelei combineert goed met vleesgerechten, zoals rundvlees of gebraden kip.
(nog niet te koop bij Udea)

 

 

Wat maakt Torfolk Gard zo speciaal?

De jam van Torfolk Gård (spreek uit: Goord) mogen wij met recht de lekkerste biologische jam van Europa noemen! De jam onderscheidt zich, allereerst, door de smaak. De jams kenmerken zich door een goede zoet-zuur balans, waardoor ze erg aangenaam zijn om te eten. Alle jams (behalve de aardbeienjam) zijn gemaakt van gecertificeerde wilde bessen. Deze hebben meer smaak en een hoger gehalte aan antioxidanten dan gekweekte bessen. Het fruitgehalte van de jams is bovendien relatief hoog en er worden alleen natuurlijk ingrediënten gebruikt. De combinatie van de beste ingrediënten met een uitgelezen receptuur zorgt voor een perfecte smaakbeleving.

Als beste getest in Zweden!
Torfolk Gård’s vossenbessenjam is als beste getest door ICA-Kuriren (de Zweedse Allerhande). Tevens is deze jam als winnaar van de “Husmansbord´s Best Regional Food Award” uit de bus gekomen.